Idei cadouri femei

12 idei de cadouri pentru viitoare mamici (2022)

12 idei de cadouri pentru viitoarele mamici

Cauți idei de cadouri pentru viitoarele mamici? Atunci consultă această listă pentru a găsi ceva potrivit!

Ce cadou ii poti face unei viitoare mamici?

Fie că urmează să fie mamă pentru prima sau a 3-a oară, nașterea este printre cele mai grele și obositoare lucruri din viață, ce te epuizează și fizic, și mental, oricât de puternică ai fi. Deci dacă există cineva care merită să fie îngropată în cadouri, atunci acea persoană este o viitoare mămică.

Deși majoritatea viitoarelor mamici știu deja toate lucrurile esențiale de care au nevoie pentru o naștere cât mai ușoară, câteodată pot trece cu vederea unele dintre ele. Din acest motiv, îi poți arăta că îți pasă și că ții la ea cu ajutorul unui cadou din această listă!

Acestea fiind spuse, hai să vedem care sunt ideile de cadouri pentru viitoarea mamica.

Vezi și: 23 idei de cadouri pentru copii de 1 an

Idei de cadouri pentru viitoarele mamici

Rama foto pentru ecografii

1. Rama foto pentru ecografii

Cu ajutorul acestei rame foto, viitoarea mamica poate păstra câte o fotografie de la fiecare ecografie pentru a își aduce aminte mereu de aceste momente frumoase din viața ei!

Bratara personalizata „Cea mai dulce asteptare”

2. Bratara personalizata „Cea mai dulce asteptare”

Cea mai dulce asteptare este copilul ce iti va umple un gol in inima ta si iti va inconjura viata in iubire si clipe frumoase. Un cadou superb pentru o viitoare mamica!

Perna pentru alaptat cu microparticule

3. Perna pentru alaptat cu microparticule

Ofera o pozitie perfect sanatoasa si confortabila in timpul alaptarilor, astfel eliminand durerile de spate. De asemenea ofera siguranta si confort pentru bebelus, asigurand o pozitie perfect sanatoasa pentru spate, dar este si un ajutor extraordinar atunci cand copilul incepe sa stea in pozitia de sezut.  

Set complet nou nascut pentru iesirea din spital, 19 piese

4. Set complet nou nascut pentru iesirea din spital, 19 piese

Un cos personalizat pentru o viitoare mamica, ce poate fi realizat si pentru fetite, care contine 19 accesorii necesare pentru primele zile de acasă. Recomandat pentru cei care nu vor să aleagă ceva mai personal și vor să meargă la sigur.

Carte pentru viitoarea mamica

5. Carte pentru viitoarea mamica

Creșterea unui copil este extrem de complicată, motiv pentru care există și atâtea cărți pentru mamici. O astfel de carte o însoțește pe mămică în această călătorie, fiindu-i alături de fiecare dată când are nevoie!

Sistem monitorizare bebelusi

6. Sistem monitorizare bebelusi

Toți părinții sunt stresați atunci când se află în altă cameră decât cea în care este bebelușul. De aceea, un sistem de monitorizare este un cadou potrivit pentru viitoarea mamica, ce îi va reduce din momentele de stres.

Kit pentru mulaj burtica

7. Kit pentru mulaj burtica

Burtica din perioada sarcinii este o amintire pe care cele mai multe mamici vor sa o pastreze si sub forma unui simpatic mulaj, nu doar in sufletele lor. 

Cu ajutorul acestui kit cu materiale non-toxice, 100% sigur pentru mami si bebe, mamica isi poate face cu usurinta un mulaj al pantecelui pe care sa il poata pastra peste ani.

Tricou pentru viitoarea mamica

8. Tricou pentru viitoarea mamica

Unele cadouri pot fi și amuzante, ca de exemplu acest tricou! Astfel, vei asigura un zâmbet pe fața viitoarei mămici de fiecare dată când va purta acest tricou.

Pompa de san electrica, cu functie de masaj si 15 niveluri de aspiratie

9. Pompa de san electrica, cu functie de masaj si 15 niveluri de aspiratie

Pompa de san electrica a fost creata pentru a ajuta mamicile sa extraga laptele matern atat acasa, cat si la munca, sau orice alt loc, fara a intrerupe alaptarea, si are posibilitatea sa faca rezerve de lapte matern, cel mic putandu-se bucura de o hrana sanatoasa pentru a-i putea intari imunitatea.

Rama foto colaj 12 poze, „Primul an”

10. Rama foto colaj 12 poze, „Primul an”

Un colaj ce conține câte o poză din fiecare lună a primul an de viață al nou-născutului!

Cos cadou Perfect Surprise, 9 produse

11. Cos cadou Perfect Surprise

Un coș cu cadouri premium, special pentru persoanele importante din viața ta!

Rasfat complet la SPA - hammam, sauna, masaj, gomaj si impachetare

12. Rasfat complet la SPA – hammam, sauna, masaj, gomaj si impachetare

Pentru a se pregăti de o naștere cât mai ușoară și a scăpa de orice urmă de stres, alege să îi oferi cadou viitoarei mamici o zi all-inclusive la SPA! Cu siguranță va aprecia că te-ai gândit la sănătatea ei.

Vezi și: 14 idei de cadouri pentru cupluri (2022)

Concluzie

Așadar, aceasta este lista cu idei de cadouri pe care le poți face unei viitoare mamici.

Dacă încă nu știi ce să-i alegi, să știi că avem pe site mult mai multe idei de cadouri. Poți apăsa aici pentru a vedea toate ideile de cadouri.

Sursă foto: https://stock.adobe.com/