Ce cadouri se fac la nunta – 13 idei de cadouri superbe

Idei de cadouri pentru nunta

Cauți cele mai bune idei de cadouri pentru nunta care urmează? Atunci citește mai departe acest articol!

Ce cadouri se fac la nunta?

Sezonul nunților este în plină desfășurare, mai ales acum cu relaxarea restricțiilor. Și știu cât de costisitor este să mergi la diferite nunți într-o scurtă perioadă de timp…

În cele mai multe cazuri, banii oferiți ca și cadou sau voucherele de cumpărături sau de vacanță sunt potrivite… însă este posibil ca mirii să fi specificat că își doresc ceva diferit. Sau poate vrei să oferi și bani, dar și un cadou practic, ce va fi folositor în viața proaspeților căsătoriți. De aceea am scris acest articol, ce conține 13 idei de cadouri care se dau la nunta.

De la cadouri romantice la cadouri de casa noua, utile pentru orice adult, am încercat să includ în acest ghid de toate. Dacă mai ai sugestii, le poți trimite pe pagina sau pe grupul de Facebook.

Vezi și: 25 cadouri de cununie civila pentru tinerii căsătoriți

Cum să alegi cadoul de nunta potrivit?

Înainte să alegi un cadou de nunta, gândește-te cât de bine cunoști mirii și cât ești dispus să cheltuiești. Odată ce ai stabilit bugetul, ai deja o idee despre ce poți să le oferi.

De asemenea, trebuie să iei în considerare stadiul în care se află cuplul – de exemplu, dacă se vor muta curând împreună (cum se întâmplă de obicei după nunți), atunci electrocasnicele sunt potrivite. În schimb, dacă trăiesc de mai mult timp împreună, poți alege cadou o experiență inedită sau ceva personalizat.

Nu în ultimul rând, dacă nu ești sigur de stilul mirilor, atunci cel mai bine este să alegi ceva neutru, pentru a fi sigur că nu greșești. O decorațiune sau, din nou, o experiență simplă (o zi de relaxare la SPA) este mai mult decât potrivit!

Vezi și: 16 idei de cadouri pentru nasi de botez

Idei de cadouri pentru nunta

Caricatură „Just Married”

O astfel de caricatură este un cadou splendid, care cu siguranță le va aduce zâmbetul pe buze prospeților căsătoriți.

Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, 40W

Robot aspirator Xiaomi Mi Robot, 40W

Nu există un cadou mai potrivit ca și un robot aspirator pentru persoanele ce se mută într-o casă nouă. Acesta te va scăpa de toate grijile legate de curățenie. Este un cadou de nunta mai scump, însă merită fiecare ban.

O sticla de vin

Cu toții știm că o sticlă de vin este printre cele mai bune moduri de a sărbători un eveniment special, așa că te poți folosi de asta când alegi cadoul la nunta. Este important, însă, să știi ce vin preferă mirii.

Tablou personalizat cu harta stelelor, impachetare cadou

Tablou personalizat cu harta stelelor din ziua nuntii

Un cadou cu care îi vei da pe spate pe miri este acest tablou! Îl poți personaliza cu data nunții și locația, iar tabloul va conține așezarea stelelor din acea noapte magică!

În plus, va fi împachetat direct în cadou pentru mai puține bătăi de cap.

Camera foto instant Fujifilm

Camera foto instant Fujifilm

Deși poate părea la început un cadou potrivit mai mult pentru adolescenți, nu este așa! Această cameră foto scoate instant pozele făcute, un lucru foarte important în călătorii sau la ieșirile cu prietenii. În plus, calitatea pozei se ridică la așteptări!

Aparat de masaj multifunctional Naipo, 3 trepte de viteza

Aparat de masaj multifunctional Naipo, 3 trepte de viteza

Cu acest aparat, este ca si cum ai avea un maseur profesionist acasa!

Acesta este cel mai recomandat aparat de masaj de pe eMAG, deci poți avea încredere în el că le va face pe plac mirilor!

cos cadou2

Cos cadou premium

Dacă nu vrei să riști să iei un cadou nepotrivit, poți alege un coș cadou ce conține deja niște produse bine-alese. Pe site-ul de mai sus poți găsi în jur de 15 exemple de astfel de cosuri, fiecare cu tematici diferite.

Harta lumii razuibila 82x59 cm

Harta lumii razuibila 82×59 cm, accesorii incluse

Dacă mirii sunt pasionați de călătorit, atunci le poți face cadou la nunta această hartă răzuibilă, pe care o vor folosi pentru a marca locurile în care au călătorit după ce s-au căsătorit!

Drona 4K

Drona 4K Fly More Combo, gri

Dacă sunt pasionați de tehnologie, de călătorit sau de fotografie/videoclipuri, atunci această dronă este pentru ei! Știu că este destul de scumpă, însă poți să iei în considerare și alte drone mai ieftine.

Card cadou pe eMAG

Card cadou pe eMAG

Un alt cadou de nunta cu care nu ai cum să dai greș: un card cadou. Acesta poate avea valoarea maximă de 3.000 de lei (suficient pentru orice cadou) și le va permite mirilor să își cumpere orice își doresc de pe cel mai mare magazin online din România.

idee cadou espressor sora

Espressor manual Breville Prima Latte

Pentru că darul de la Dumnezeu este cafeaua, le poți face cadou acest espressor manual, pentru a îi ajuta să economisească timp și bani în fiecare zi.

Purificator de aer

Acest purificator de aer va avea grijă de sănătatea lor, deoarece elimină 99,99% din particulele de aer poluante! Ideal pentru casele cu mult praf, pe lângă zone de construcții sau în casele cu animale de companie.

Vezi și: 27 idei de cadouri amuzante pentru prieteni

Concluzie

Aceasta este lista cu idei de cadouri pe care le poți face la nunta.

Ține minte să iei în considerare și pasiunile mirilor: de exemplu, dacă amândoi sunt pasionați de pescuit, le poți cumpăra niște accesorii pentru acest hobby. Dacă sunt pasionați de gaming, le poți lua accesorii pentru gaming. Ai înțeles ideea.

Sper, însă, că ai găsit ceva ce îți face pe plac în această listă. Dacă nu, să știi că avem mult mai multe idei de cadouri pe site!

Sursă foto: https://stock.adobe.com/