Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri, suntem disponibili pe pagina de Instagram cesaicumpar.ro (link către pagină) sau la adresa de e-mail [email protected].

Dacă ești interesat de o colaborare sau dorești ca site-ul tău sau produsele tale să fie promovate pe cesaicumpar.ro, suntem deschiși la orice propunere.

 

Cum funcționează site-ul?

Site-ul nostru a fost creat ca urmare a dificultății des-întâlnite în a găsi cadouri pentru viitoarele ocazii sau zile de naștere ale persoanelor din viața noastră.

Scopul nostru este să vă oferim cât mai multe idei de cadouri pentru toate persoanele din viața voastră, fie că e vorba de fiica, de soțul, de unchiul sau de șeful tău.

De obicei, oferim idei de cadouri generice (de exemplu îți putem recomanda o geaca, și rămâne la latitudinea ta dacă geaca va fi subțire/groasă, dacă va fi Nike/Gucci etc.). Facem acest lucru pentru a oferi idei de cadouri cât mai multe și mai variate și pentru a ajuta cât mai multă lume.

Ideal ar fi să îți faci o listă cu pasiunile pe care le are persoana căreia vrei să îi oferi cadoul și bugetul pe care îl ai la dispoziție, iar împreună cu ideile de cadouri recomandate de noi cu siguranță vei găsi ceva potrivit!

Ține minte că suntem extrem de receptivi la feedback și poți da foarte ușor de noi (fie prin e-mail sau mesaj pe Instagram/Facebook), așa că dacă ai sugestii referitoare la site, sau crezi că un cadou nu se potrivește într-o categorie, ori lipsește un cadou important dintr-o altă categorie, ne poți transmite asta, suntem foarte prietenoși 🙂

Nu în ultimul rând, site-ul câștigă bani prin marketing afiliat. Asta înseamnă că fiecare recomandare de pe site ne aduce o anumită sumă de bani odată ce un vizitator a intrat pe link și a comandat produsul respectiv. Stai fără griji - tu nu vei plăti mai mult dacă intri de aici, ci vei plăti la fel. Diferența e că o parte din suma plătită de tine va intra în contul nostru.